Termene și condiții

livrarea serviciilor din pachet

LOGO text

Logo-ul text se va livra în perioada 9.12.2017 – 30.01.2018. Dacă după 3 încercări, variantele propuse de mine nu sunt mulțumitoare pentru cerințele tale, consider că nu suntem pe aceeași linie și te voi îndruma către alte servicii.

DOMENIU și HOSTING pentru 12 luni

Domeniul și Hosting-ul se cumpără în perioada 1.02.2018 – 30.03.2018 doar de la partenerul meu iPage.com. Totul va fi pe numele tău.
Crearea adreselor de e-mail pe domeniul@tau.com și adaugarea contului de Google Analytics sunt incluse la acest pas.

LANDING PAGE

În aceeași perioadă putem începe lucrul la website. Pentru acest pas am nevoie de la tine de content (fotografii cu produsul și texte).

150 INSTAGRAM REAL followers

Contul tă de instagram va avea de la început 150 de followers și asta va oferi o prezența mai bună produsului tău în social media.

SUSȚINERE

Indiferent de situațiile grele pe care le vei întâmpina în dezvoltarea afacerii tale pe amazon.com, eu te voi ajuta ce am învățat în ultimele 6 luni.

ALTELE

Știu cum fiecare dintre noi are ritmul lui în construirea acestei afaceri și de aceea perioada de livrare a serviciilor se va prelungi în funcție de cerințe, dar nu mai tarziu de 31.05.2018.

Pe parcurs te pot ajuta și cu alte elemente de grafică (thank you card, leaflet sau cutie) la prețuri bune.

Dacă dintr-un anume motiv vrei serviciile de mai sus de la alt furnizor, acestea nu vor fi decontate de mine sau partenerii mei.